Mediatraining

Hoe kan het, dat de media zo leuk berichten over de ‘concurrent’ en niet over u? Of andersom: waarom heeft de pers het voorzien op u of uw organisatie, terwijl u hier helemaal niet op zit te wachten?

> Lees meer

Presentatietraining

Goed nieuws: presenteren is te leren en het is nog leuk ook… > Lees meer

Coaching teams en organisaties

Beter communiceren = beter presteren, faalkosten reduceren en plezieriger werken  … het kan echt! > Lees meer

Vergadertraining

Overleg moet. Overleg is goed, maar te vaak neemt het te veel tijd, levert het te weinig op en soms is ook de sfeer niet echt je dat …

Kan het ook anders? Natuurlijk kan dit!

> Lees meer

Professioneel voorzitterschap

De voorzitter is in hoge mate bepalend voor de kwaliteit van het debat, de discussie en de uitkomst van de bijeenkomst. Hij geeft deelnemers ruimte  voor de dialoog en stuurt aan op een heldere en efficiente bijeenkomst waarin de deelnemers aan de vergadering respect tonen voor elkaar.

> Lees meer

Sociale Media: wat, waarom, hoe?

Sociale media en Web 2.0 zijn geen hype, maar wat moet je er eigenlijk mee? Een Hyves- of Facebookpagina – en dan? Moet je bloggen, twitteren of een community beginnen?

> Lees meer

Professioneel webloggen

Een weblog is een uniek digitaal visitekaartje. Op een weblog kunt u op een individuele manier laten zien welke kennis en vaardigheden u in huis hebt en waar u (of uw organisatie) mee bezig bent.
> Lees meer

Netwerken via Linkedin, Twitter en Facebook

Alleen een website is niet meer genoeg om zichtbaar te zijn op internet. Aanwezigheid op sociale netwerken vergroot uw online vindbaarheid en kan u nieuwe klanten en contacten opleveren.

> Lees meer