Schriftelijke communicatie

Van creatieve copywriting en het maken van interviews tot eindredactie, free publicity en het schrijven van speeches. Schriftelijk communicatie was de start van SPIN OFF Communicatie. Intern en extern, wij raken de juiste snaar en zetten de toon. Afhankelijk van wat en wie u wilt bereiken kiezen we met u voor het maken van een huis-aan-huisblad, een brochure, een advertentie of een (digitale) nieuwsbrief .

SPIN OFF maakt o.a.

nieuwsbrieven, flyers en folders
boeken en gelegenheidskranten
jaarverslagen
direct mailbrieven
lesbrieven en ander educatief materiaal
persberichten, artikelen, persmappen
webteksten
notulen van uw bijeenkomst en vergadering
speeches

Uitgelicht: jaarverslag

SPIN OFF Communicatie ondersteunt u bij het maken van uw jaarverslag. In print en digitaal. Redactioneel en vormgeving. Of u wilt dat wij van uw jaarverslag een beknopte en pakkende publieksversie maken eventueel vergezeld van een campagne om uw verhaal optimaal zichtbaar te maken.

SPIN OFF Communicatie schrijft voor:

Dagbladen en magazines, Hoekstra Makelaardij, Biogas Branche Organisatie, Nationaal park De Alde Feanen, Lindewijk Wolvega, Waterlandgoed Trijntjewiel, Frisia Zout BV, Investeringsmaatschappij Rinzema Van der Vliet, FRS-Europe Almere, Thorbecke Zwolle, Willemsgroep BV Borculo, Waterkracht Varsseveld, Dienst Landelijk Gebied, Schildersbedrijf Dijkstra, Reclamebureau Friesland.